Ga direct naar hoofd-inhoud »

Hondentraining halsband - LCD-scherm op afstand, 300 meter bereik,

Hondentraining halsband - LCD-scherm op afstand, 300 meter bereik,

Schrijf de eerste review van dit product

Opgeven voor prijsmeldingen

Availability: In voorraad

€ 55,00
OF

Snel overzicht

100% volledig veilige en effectieve apparaat voor het trainen van uw hond

Gemakkelijk te gebruiken en ergonomisch zender - Statische en trilfunctie

Geleidelijke aanpassing in intensiteit van de stimulatie

Geen plotselinge sprongen van kracht met 0 tot 100 power levels

300 meter bereik

Meer dan 3.000 verschillende identiteit codes om conflicten met andere e-halsbanden te voorkomen

Drie bar levensduur van de batterij-indicator op de zender - Geen externe antenne op de kraag

Remote werkt met meerdere halsbanden voor multi hondentraining

De perfecte trainingsapparaat voor honden die niet hebben gereageerd op de normale discipline
Hondentraining halsband - LCD-scherm op afstand, ingebouwde batterij

Meer afbeeldingen

Details

Hondentraining halsband - LCD-scherm op afstand, ingebouwde batterijDit gedrag trainingshalsband maakt gebruik van trillingen of lichte elektrische schokken om positief te helpen en zonder schade te trainen uw hond.

Heeft uw hond vertonen een van de volgende slecht gedrag? Overmatig blaffen, bijten en andere "ruige speelsheid", vernietiging van kleding, meubels en andere bezittingen of toiletbezoek, waar ze zich voelen. Dan moet je kijken naar de aanschaf van dit uitstekende en effectieve hond opleiding kraag.

Deze kraag is een uitstekende en buitengewoon efficiënt toestel om uw hond negatief gedrag te controleren. Bijvoorbeeld, als uw hond blaft overmatig, dan is dit handige gadget is de perfecte tool om hen te stoppen, omdat de afstandsbediening kunt u een trilling of een milde schok voor de kraag toe te passen om hun enthousiasme te beteugelen. De schok is niet genoeg om uw hond pijn doen, maar net genoeg om hen om hun gedrag te veranderen. Niet te denken als een pijnlijke elektrische schok, het is meer als een signaal om uw hond goed te handelen. De kraag en de afstandsbediening hebben beide een ingebouwde batterij die kan worden opgeladen met de meegeleverde adapter en kabel.

Met de LCD-afstandsbediening met ingebouwde accu, kunt u verhogen of verlagen van de trillingen en schokken, zodat u kunt het juiste niveau kiezen om overeen te komen met het slechte gedrag van de hond vertoont. Hond shock training halsbanden zijn het meest gebruikte trainingsapparaat voor honden die niet reageren op de normale discipline technieken. Maar ze zijn ook vaak gebruikt om honden te trainen voor de menselijke-helpen.

Een ander groot punt over deze gadget is dat dit toestel kan worden gebruikt voor niet-disciplinaire communicatie ook. In plaats van schreeuwen voor uw hond om terug te keren, drukt u gewoon op de afstandsbediening om een trilling weg te genereren tot 300 meter en ze zullen de boodschap. Andere gebruikers hebben met succes hun eigen schokken en trillingen systeem om innovatief communiceren met hun huisdier! Het is belangrijk op te merken het apparaat geen onnodige stress of lijden voor uw huisdier veroorzaken. Het is een geweldige gadget voor waardoor u snel en efficiënt uw huisdier te trainen als ze niet reageren of gemakkelijk te leren van verbale commando's.Specificaties
Frequentie: 433.825MHz
Remote Bereik: tot 300m
Functie: Shock, Vibration
Instellingen: laag naar hoog
Battery Size + Life: Remote: 400mA Lithium Batterij ,1-2 dagen / Halsbanden: 400mA Lithium batterij, 1,5 uur
Belangrijkste product afmetingen: 65mm x 40mm x 35mm (lxbxd)
Belangrijkste product gewicht: 85gr

Product Notes
Dit product werkt het beste in combinatie met een positieve training regiment
Effectief in het stoppen overlast blaffen, maar laat nog steeds hond te blaffen als echte gevaar aanwezig is - inbreker, slechte kerel, enz.
Wordt gebruikt om zeer disciplinaire canine beroepen trainen als bewaker honden.
De gebruiker moet dit apparaat alleen gebruiken in overeenstemming met de verstrekte instructies en na overleg met uw dierenarts. Als uw huisdier heeft een hart of andere medische aandoening, dan kunt u geen gebruik van dit product.

Inhoud van de verpakking
Ontvanger
Zender
Halsband
USB-oplader
Power adapter
Test LED
4 Metal Studs
Engels Manual

FAQ - Veel gestelde vragen
Zal niet deze pijn aan mijn hond?
Niemand houdt van het idee van het geven van elke vorm van schok voor hun hond, maar de elektrische stroom die door dit apparaat is zeer mild. Probeer het voor jezelf voordat je het op je hond. U zult merken dat de schok slechts een geringe, tijdelijke ongemak zorgt. Het is een signaal dat uw hond begrijpt wanneer ze niet kunnen begrijpen uw spraakopdrachten.
Hoe lang duurt de schok laatste?
Zolang u uw vinger op de afstandsbediening. We vinden een snelle tik van minder dan een seconde het beste werkt.
Waarom heeft de kraag worden geleverd met twee sets van studs?
De kraag wordt geleverd met een set van korte studs en een set lange studs. Afhankelijk van uw honden haardikte, kunt u kiezen de set die het beste werkt met je hond.
Kan ik dit halsband te gebruiken op andere dieren?
Nee, mag het alleen gebruikt worden met honden.
Is het waterdicht?
Nee, het is alleen waterbestendig, wat betekent dat het kan licht worden bespat op (zoals wanneer uw hond is het drinken van water), maar mag niet worden gedragen op het strand, tijdens regen stormen, of op andere plaatsen waar het kan voortdurend in contact met water .

Extra informatie

Artikelnummer MYO-GW340-2GEN

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.